Skip to content Skip to footer

Живи и памти

484рсд

*цена је са 20% попуста

Напета и драматична, а једноставна и крајње животна прича. Жива и тешка људска драма о борби једне изузетне жене да расплете свој замршену судбину. О жени која је спремна да понесе све терете и да својом последњом жртвом искупи себе, а спасе слабијег од себе – свог мужа…

Опис

Када сам 1978. године први пут прочитала роман Живи и памти била сам потпуно очарана овом изванредном књигом, снажном и несвакидашњом вешћу о љубави, снази, храбрости, самилости и жртви. Од тада, Живи и памти је једна од књига којима се враћам, а Валентин Григорјевич Распутин један од мојих најдражих писаца.

Живи и памти је напета и драматична, а једноставна и крајње животна прича. Жива и тешка људска драма о борби једне изузетне жене да расплете свој замршену судбину. О жени која је спремна да понесе све терете и да својом последњом жртвом искупи себе, а спасе слабијег од себе – свог мужа. Валентин Григорјевич Распутин је највећи савремени руски писац, омиљен међу читаоцима, награђиван и превођен. У својој домовини, али и у читавом свету, познат је као горостас са Бајкала. То име му сасвим пристаје.

Љиљана Хабјановић Ђуровић

МОЖДА ЋЕ ВАМ СЕ СВИДЕТИ И:

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије